Helt skøre breve

Alexanderbands hjemmeside kan man læse en masse spændende breve, som de har sendt til forskellige folk, firmaer og andet. Dette synes vi er en fremragende ide, så vi har her lavet en ren plagiatside - med vore egne breve.


Til: Kvant <kvant@nbi.dk>

Dato: 11/1-01

Subject: Katte og/eller marmelade

Hej Kvantredaktion.

Vi er to friske fyre, der blevet lidt forvirrede over et af fysikkens såkaldte paradokser. Som bekendt er et specialtilfælde af Murphys lov, at en marmelademad altid lander med marmeladesiden nedad når den falder til jorden. Newtons love fortæller os, at den rent faktisk falder til jorden, hvis man forvarende eller uforvarende skulle give slip. Forvirringen kommer efter eksperimenter med katte, der åbenbart altid lander på benene (hver gang).

Spørgsmålet går således på, hvad der sker, hvis man spænder en marmelademad fast på ryggen af en kat og derpå kaster hele systemet ud af vinduet. Vil systemet overhovedet opnå ligevægt - og hvis ikke, kan det så bruges som opdriftsmiddel i UFOer, hvis man kan lære at styre det. Kan det måske tænkes at Area 51 var et eksempel på en alien der blev sulten. En af den slags ting, der bare ikke må ske... Vi har ikke udført eksperimentet, da vi ikke lider marmelade. Men vi synes det er interessant.

Venlig hilsen

Jakob Clausen og Anders Labich.

PS. Vi har udført mange eksperimenter med katte (de lander altså åbenbart altid på benene), og vi vil gerne skrive en artikel til Kvant, hvor vi vil offentliggøre vore måleresultater.

Svar:

Kære Jakob og Anders,

Umiddelbart har vi ingen eksperter i katte og marmelade på redaktionen, så jeg er bange for, at vi ikke kan hjælpe med afklaringen af paradokset. Men hvis I allerede har udført eksperimenterne med katte, forekommer det mig at være en simpel udvidelse af forsøget at forsyne dem med den omtalte marmelademad, således at I selv kan finde frem til resultatet.

Såfremt I har udført forsøgene under iagttagelse af gældende etiske regler vedr. anvendelse af forsøgsdyr, således at vi ikke får en flok aggressive dyrevenner på halsen, vil vi bestemt se meget positivt på en artikel med Jeres måleresultater. Deadline for næste nummer er allerede på mandag, men hvis det drejer sig om et mindre bidrag, kan vi godt vente til begyndelsen af februar.

Med venlig hilsen

Jens Olaf Pedersen


Til: Postdanmark <skrivpost@post.dk>

Dato: 11/1-01

Subject: Nyt frimærke

Att: Billede

Hej Postdanmark.

Jeg har stor respekt for jeres arbejde og specielt frimærkerne. Nu er det så jeg har et problem. Her i fredags var jeg i byen i Grenå. Det var mægtigt hyggeligt. Jeg fik måske en enkelt eller to over tørsten; men jeg mødte en vildt sød pige. Jeg var en anelse beruset og ikke ganske ukåd, så i min charmen og gøren, kom jeg til at nævne, at jeg jo stod umiddelbart for at blive afbildet på et af de kommende frimærker.

Hun blev ellevild, og nu har vi kommet sammen i 6 dage. Det har været de 6 bedste dage i mit 26 år lange liv. MEN...hun glæder sig til frimærkerne. Hun snakker mere og mere om dem, og siger at hun slet ikke kan vente, til hun ser frimærket. Jeg tør derfor ikke sige noget til hende.

Det er så her I kommer ind i billedet. Jeg ville blive meget taknemmelig, hvis I ville bruge det vedsendte billede (af mig), til et nyt frimærke. Det skal helst være inden mandag 8 dage. Det behøver ikke være på mere end 4 kroner - bare så man kan sende et kærestebrev. Jeg kunne måske godt give en kasse øl til forårsfesten, hvis det var noget.

Jeg håber at høre fra jer.

På forhånd tak.

Jakob Clausen

Svar:

Hej Jakob

Tak for din mail, som jeg tillader mig at betragte som en practical joke.

Det at udgive frimærker er en proces der strækker sig over 2 år - fra starten af forarbejdet til der udkommer et frimærke. Post Danmarks generelle frimærkepolitik er, at der ikke udgives frimærker af nulevende personer, bortset fra dronningen.

Så du kommer til at finde en vej ud af den situation du selv har bragt dig i - her kan jeg ikke hjælpe dig.

Men mon ikke indholdet af et brev betyder mest for en pige?

venlig hilsen

Connie Larsen

Post Danmark


Til: By og Bolig Ministeriet <bm@bm.dk>

Dato: 11/1-01

Subject: Ny by

Att: Kort

Kære By og Bolig Ministeriet.

Vi er to unge friske gutter, der gerne vil anlægge en ny by i det østjydske. Vedlagte jpg viser området vi gerne vil lave til by. Der er nemlig både jernbane og adgang til vand, så vi kan få en fin lille havn

Hvis I er nervøse for vore evner til at bygge byer, kan vi nævne et ikke ubetydeligt tidsrum brugt til at spille SimCity 3000. Vi er begge meget ferme til benævnte spil, og har flere gange lavet meget succesrige millionbyer - UDEN at snyde og UDEN at huslejen blev for høj!!!

Som det ses af vedlagte kort, vil en del af Vejlby-Riskov området blive omfattet af vores by. Men vi starter oppe i højre hjørne og bruger Lystrup, som udgangspunkt, den vil ret hurtigt blive sammenlagt med Elev; hvorefter vi langsomt arbejder os nedefter; så Vejlby-Riskov folket kan vænne sig til tanken og flytte. Vi vil i den nærmeste fremtid udskrive en konkurrence for vore borgere, som skal afgøre byens navn. Præmien vil være 2 billetter til melodi grand prix næste år - som vi regner med bliver afholdt i vor by.

Med venlig hilsen

Jakob Clausen og Anders Labich

Svar:

Endnu intet


Til: Forlaget Spring <spring@email.dk>

Dato:6/3-01

Subject: Digt til antologi

Att: Digt

Kære forlag.

Jeg har igennem noget tid arbejdet på en digtsamling, som indtil videre lyder arbejdstitlen Husmorpoesi fra landet. Da jeg ved (sådan nogenlunde), hvor svært det er at bryde igennem internationalt som digtforfatter har jeg besluttet at starte et lidt mindre sted. Jeg sender jer hermed et af digtene, som jeg selv synes repræsentativt for samlingen; og jeg håber at den snarest kommer med i en af jeres antologier.

På forhånd tak

Venligst

Jakob Clausen

P.S. Det ville være rigtigt rart, hvis I lige gad og sende mig et eksemplar - min mor har fødselsdag til april - ja - I ved jo hvordan det er.

Svar:

Tak for din forespørgsel

vi har desværre ikke mulighed for at arbejde videre med dit materiale, men henviser til tidsskriftet Hvedekorn, Borgens Forlag.

Med venlig hilsen

SPRING


Til: TvDanmark <info@tvdanmark.dk>

Dato: 15/1-02

Subject: Forslag

Kære TvDanmark.

Det her med reality-shows synes jeg er morderligt spændende - og jeg har en ide til, hvordan det kunne gøres mere reality-agtigt og mere spændende for sådan noget som mig - som seer. Mit foreslag går ud på, at man filmer to mennesker - som ikke kender hinanden - som så sidder foran hinanden - eventuelt med et bord imellem hinanden - og kun spiller gris, og som iøvrigt ikke må sige noget som helst til hinanden. Disse to mennesker skal så i samfulde to måneder sidde og prutte og tisse i bukserne, mens alle seerne (mig) kigger på. Det må der helt sikkert komme noget interessant ud af. Evt. Sony overtales til at installere digital lugt i deres nye produkter - en såkaldt subblæser, (som alle jo har liggende derhjemme) med to satelitprutter.

Præmien kunne jo være en deltagelse i næste års bigbrother eller ved samarbejde med fjenden, baren eller Robinson-ekspeditionen. En drømmepræmie for enhver reality-show-elsker - som mig.

De aller-aller-kærligste og mest elskelige hilsener fra

jeres allesammens

Jakob Clausen

PS. Jeg gør ikke krav på royalties - bare jeg må lugte lidt.

PPS. På forhånd tak for jeres svar.

Foreløbigt svar:

Tak for din henvendelse.

Dine input er meget vigtige for vores fortsatte succes på både TV og Internettet.

Vi modtager mange relevante mails og forsøger at svare på dem alle inden for 7 arbejdsdage efter modtagelse. Din mail bliver videresendt til den rette vedkommende.

Tak for hjælpen.

TvDanmark Internet

Endeligt svar:

Tak for dit forslag.

Mvh

TvDanmark


Til: FBI

Dato:1/2-02

Subject: Working Application

Svar:

Endnu intet


Tilbage