DDR Licens

Det er klart vi skal betale licens. Og det er der to gode grunde til. Den første og vigtigste er den kvalitet, som Danmarks Radio repræsenterer. Danmarks Radio er bolværket imod hæmningsløs depravering og sikker undergang. Det er der Danmarks Radio redder os. Starship Enterprise er i virkeligheden en parafrase over Danmarks radio, med Kenneth Plummer der i skikkelse af Jean-Luc Picard redder hele universet gang på gang udelukkende ved at være sej.

Og den anden grund er at du har internet eller lignende. Danmarks Radio skal være førende på alle platforme, det være sig internet, radio, emhætter eller lokumsbrædder. Uanset hvad du gør så er Danmarks Radio der med al deres kvalitet, for du kan ikke blive fri. Det anser Danmarks Radio nemligt for at være uforeneligt med public service forpligtelsen.

Og det er derfor, at alle der ikke ønsker at nyde Danmarks Radios produkter er en flok forbandede nasserøve.

Som en ekstra hyldest til Danmarks Radio og deres nye prestige- og succesbyggeri, Mediebyen, bringer vi her en række perler, ikke de bedste, for man kan ikke graduere perfektion, men eksempler på de bedste produkter, som Danmarks Radio har beriget os med igennem tiderne.

Jail to the king, baby.

Tilbage