Læserbreve til Chewbacca

Chewbacca har modtaget en række læserbreve, som vi her har forsøgt at besvare efter bedste evne.


Åbent brev til regeringen

Vi er mange - og dermed mener jeg rigtig mange, for eksempel har jeg lige talt i telefonen med min gamle sløjdlærer som er enig med mig, og han kendte da også flere som (fork.af red.) - som ganske vist er helt pjattede med den nye regering; men efterhånden er vi altså ved at være trætte af den nye regering. Den nye regering har i sin egenskab af ny regering (herefter NR, red.) fremsat en mængde forslag til lovændringer, hvoraf især tre er faldet os for brysterne. For det første:

  1. Man vil nedlægge en lang række råd.
  2. For det andet vil man ændre arveloven, så man som ældre ugift og barnløs pensionist ikke selv kan bestemme at arven efter mig skal gå til mine søskende.
  3. Endelig har NR foreslået en revidering af navneloven af 1981.

Hvad angår 1) er det sådan set ok at man vil nedlægge mange nyttige råd, idet man i stedet har oprettet et stort og nytteløst råd til nedlæggelse af alle andre råd, så det har jeg ikke mere at sige til. Det er helt på sin plads. Men at arveloven skulle ændres, så man ikke længere kan vælge frit mellem et vidne- eller notartestemente er mig så inderligt imod. Vil det så sige at min elendige brors forfærdelige dagdriver af en søn skal nyde godt af hele mit næsten nye indbo fra sidst i 50'erne? Pøj, NR. Og med hensyn til navneloven er det en SKANDALE at foreslå en revidering af dens udemærkede paragraffer fra 1981! Hvad var der nu i vejen med '80'erne? Vent lige et øjeblik......

Nej...........nu kan jeg godt se her i avisen at notartestementet fortsat vil være den tilladte og sikreste måde at få sine ønsker opfyldt på i henhold til arveloven, så OK, NR, der har I så ret.

Lige to sekunder....................nu har jeg været inde på kirkeministeriets hjemmeside på internettet (som for øvrigt er noget fanden har skabt, jeg tror aldrig rigtig det vinder indpas) og set, at navneloven allerede er ændret i '90'erne, så NR's forslag er vel ret beset rimeligt og fornuftigt nok. OK med det. Så var der vist ikke noget alligevel. MEN HOLD LIGE TUNGEN LIGE I MUNDEN EN ANDEN GANG!

med venlig hilsen


Ang. hund

Hvis jeg nogensinde får en hund, så skal den hedde Henrik.


Teknologi? Ha! Min bare...

Nu er jeg mange der efterhånden er ved at være rigtig godt gal i kasketten over dette åbenlyse selvbedrag. Internettet? Ha! Som om jeg har fundet lykken på internettet. Fanden har skabt det, der er jeg overbevist om. Heldigvis tror jeg da heller ikke det nogensinde for alvor vinder indpas. Det er vist allerede på vej tilbage, siger de.

(Red. er sansynligvis i besiddelse af hr. Grøns rigtige adresse.)


Kære jer der.

Det her angår måske ikke så meget jer, men så meget Lykke Smed, der skrev ind her sidste torsdag. Jeg synes, der er rigtigt meget rigtigt i det hun skriver, men alligevel er det meste forkert. Jeg synes selv internatten er smart, jeg har selv holdt nytårsaften har jeg... Jeg har også ondt i maven, men du skal alligevel passe på.


Hallo der inde i internettet.

Larven spiser marven hos tarven fra arven - og længere.

(red.: sansynligvis Marie Antoinette eller Hans-Erik Bisgård, men helt sikker alt for studentikost!)


Tilbage